HOE WORDEN DE KOSTEN VAN EEN BELETTERING BEREKEND?

Welke en hoeveel folie?

De hoeveelheid folie is natuurlijk erg belangrijk, daarnaast zijn er vele verschillende soorten folies, die allemaal hun eigen prijs hebben. Folie voor vlakke ondergronden kost minder dan die voor een gebogen ondergrond en Carwrap folie is nog kostbaarder. Er zijn ook folies met bijzondere eigenschappen zoals reflectie folie of folies met een bijzondere structuur zoals Carbon en One Way Vision, ook deze folies zijn aanzienlijk duurder dan normale folies.

Jouw eigen logo in folie?

Er zijn logo’s die veel kleur bevatten, als er gekozen is voor snijfolie betekent dat dat er veel voorbereiding nodig is om het logo precies te maken zoals hij hoort te zijn. De kleuren worden dan als het ware ingelegd zodat het uiteindelijk 1 belettering wordt. Een logo met 1 kleur is dus aanzienlijk goedkoper dan wanneer er meerdere kleuren in voor komen.

Hoelang duurt het om een belettering aan te brengen?

Afhankelijk van hoe groot de belettering moet worden, zal een  belettering op een vlakke ondergrond minder tijd kosten dan een belettering met een gebogen ondergrond. Bij een gebogen ondergrond moet de folie worden ingeföhnd. Een carwrap kost het meeste tijd, zeker wanneer spiegels of bumpers ook worden ingepakt.